Avstämningsträff i EZprojektet

Jag stickade på som bara den så när S kom igår var jag uppe vid halsen igen, nu med axlar på rätt ställe. Utifrån mina erfarenheter kan nu S slippa göra om misstaget och det är ju skönt då hennes garn är betydligt tunnare (gillar verkligen randningen).

Januari i  Knitter’s Almanac har inte inspirerat någon av oss till nya projekt. Ingen av oss är sugen på att sticka en arantröja just nu, men det är kul att läsa att EZ stickar mössor istället för provlappar.

Jag har dessutom stickat en arantröja till KM för massor av år sedan som har ett mönster som är mycket likt ”fishtail”-mönstret, S har givetvis stickat en provlapp.

2 kommentarer

  1. Roligt att följa era projekt med EZ. Snygg randning. Har många gånger tänkt att jag ska sticka flera av hennes alster.

  2. Jag reste till Dublin för en tid sen och hade hittat en garnaffär som minsann hade EZ boken jag letat efter. Så i ösregn sprang jag ut mellan konferensen och middagen – hittade TRE EZ böcker och lyckan var komplett. EZ är fantastisk!!!

    Kul att se hur allting blir som ni gör.

Kommentarer är stängda.