Colour your stars socks

Äntligen något färdigt, det känns som det var ett tag sedan sist.

Det var ju inte så mycket kvar på Colour my stars socks när jag kom hem från irlandsresan, så det var bara att ta tag i det sista. Roar mej som vanligt att fotografera före och efter blockning, älskar att studera skillnaden.

Vi har ju haft en, av många orsaker, lite vinglig resa från start till mål med många störande moment,

så jag är faktiskt riktigt stolt över att de blev färdigstickade fast det tog över 1 månad.

Kanske kändes det lite extra tungt då jag precis stickat Follow your stars socks, de är ju ganska lika (men ändå inte).

Det var i alla fall så värt det, sockorna blev så vackra och jag är så glad över att jag bytte mönsterfärgen till Fingerborgs Favorit i färgen svalka, det blev verkligen perfekt med norrskensstjärnor.

Här är min stjärnfamilj, får se vad Christine ställer till härnäst, jag hoppas på mössa (har provat en prototyp som var ”min”).

2 kommentarer

  1. Du stickar så mycket fint. Stjärnsockorna är jättefina – båda varianterna har sin tjusning. Jag blev inspirerad när du visade dina Colour your stars-vantar och laddade hem mönstret. Nu blev jag ju sugen på sockor med stjärnor också …

    1. Tack Ewa och så kul att jag kan inspirera. Vantarna använder jag mycket, sockorna blir finsockor.
      /maria

Kommentarer är stängda.