Det blev varken grönt, orange eller lila

En kompis hade på sig en helt fantastisk blå Ranunculus (stickad i handfärgad mohair från Makeri 14 och supersoft) när vi träffades en kväll, suget blev stort och jag inventerade mitt förråd av kidmohair när jag kom hem.
Orange och lila låg högt på listan tills jag hittade Geilsk tunn ull inköpt på Stickas! danmarksresa i en rosaröd (eller vad man nu skall kalla den) färg (nr 33 som inte finns i färgkartan längre) och kom på att kombinera den med den rosamelerade italienska kidmohairen som jag inte har en aning om hur den hamnat i min stash.
Blandar alltså en varm och en kall, är mycket nöjd med resultatet men jag vet inte riktigt hur jag skall benämna färgen.
Stickningen är mycket rolig och efter bilresande Skåne tor har jag bara några centimeter kvar.

,

4 Responses to Det blev varken grönt, orange eller lila

 1. Anne 23 juli, 2017 at 00:59 #

  Jätteläcker?

  • Maria 23 juli, 2017 at 09:56 #

   Tack Anne 🙂

 2. Bondtösen 28 juli, 2017 at 19:49 #

  Blir jättefint! Är alltid roligt när man kan hitta oväntade kombinationer.

  • Maria 29 juli, 2017 at 07:31 #

   Tack ?