Fusk?

Eftersom det är så trevligt att vara med i Stickameras sockklubb har jag även gått med i pulsklubben. Första mönstret visade sig vara Mrs Beeton från Knitty som jag stickade någon gång under vintern 05/06. Istället för att sticka dem igen har jag fotograferat detta par, hoppas att det inte räknas som fusk;-). För den som är med i Sticka! och tycker att det är besvärligt att sticka på engelska kan jag tipsa om att Mrs Beeton finns översatt till Svenska i medlemsblad 2/2006 (eller var det nr1?).Mina Mrs Beeton är stickade i min egna handfärgade alpacka och kidmohair som Ann på Anntorps väv färgat. Pärlorna är (tyvärr) så välmatchade att de knappt syns.

, , , ,

3 Responses to Fusk?

  1. katarinaw 4 februari, 2008 at 11:48 #

    Väldigt söta!

  2. Linda 4 februari, 2008 at 14:27 #

    Jag inser att jag tyvärr inte själv hinner vara med i pulsklubben (så himlans massa annat som jag har planer om), men det är kul att se andras skapelser. Dina borde absolut räknas tycker jag =).

  3. barb michelen 4 februari, 2008 at 20:55 #

    Hello I just entered before I have to leave to the airport, it’s been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is