Klar för kanter

Palmetto är redo för det lite pilliga momentet att plocka upp med två färger. Som synes räckte det gula garnet, jag har drygt 10 gram över.
Även om jag designar och gör stickbeskrivningar själv gillar jag att sticka efter andras, det gör att jag lär mej nytt och testar sådant jag inte brukar göra. Palmetto har flera sådana moment förutom det uppenbara – de ovanliga axlarna.
Jag är inte största steekfantasten. Är sedan gammalt van att sticka fram och tillbaka och helt orädd för aviga maskor även om jag ser fördelen med att sticka runt, speciellt när det är flerfärgsmönster. På Palmetto är endast halva plagget steekat, jag är lite fundersam över hur det kommer se ut när det är klart (vill givetvis att även insidan skall vara snygg), det blir ju lite klumpigare nertill (funderar över att klippa bort lite extra på steeken). Jag kan inte heller minnas att jag plockat upp och stickat framkanterna innan jag klippt tidigare så det skall bli spännande. I andra beskrivningar jag läst steekar man inte resåren, men det gör man här, blir intressant att se hur det blir också.