Påsk i London

Har tillbringat påskhelgen i London, främst för att besöka dottern som pluggar där.DSC00061

Våren har kommit längre än här och magnoliorna blommade som galna.DSC00068

Shaun var också där.ShoppingLondon

Det blev inte så mycket shopping, Hade tänkt mej band och knappar till alla koftor som är på gång men dessa butiker visade sig ha stängt under påsk så jag fick hålla tillgodo med det begränsade varuhussortimentet. Besökte favoritgarnaffären Loop för att fylla på med lite garn från Quince och I Knit London som jag tyckte blivit ganska tråkig (förutom boksortimentet).

4 kommentarer

    1. Tro det eller ej, men jag köpte faktiskt inte en enda bok…hade de som var intressanta…tror jag:-)

  1. Får man ha med sig stickning på flygplanet? Trodde att stickor räknades som vapen?

    1. Det brukar gå jättebra att ha stickningen med på flyget. Stickor av trä, rundstickor eller strumpstickor har aldrig varit problem för mej…och jag reser en hel del:-)

Kommentarer är stängda.