Roligare än jag trodde

Det var riktigt roligt att sticka projektväska, det trodde jag inte när jag började. Arbetet var ju tänkt som ett alternativ till provlapp på kursen på Stora Karlsö, nu stickade vi inte så mycket så den får bli ett reseminne istället.

Arbetet ser lite ojämnt ut, kanske beroende på att jag inte bundit mina flotteringar en enda gång, ville prova hur det kändes nu när jag hade möjligheten (väskan skall fodras så det blir inget som fastnar i de långa flotteringarna).

Efter tvätt och blockning ser allt mycket bättre ut.

Nästa moment är monteringen och då jag bara använt garn från stashen började jag leta dragkedja i lådan. Har länge funderat på varför jag har så många dragkedjor liggande. Hittade en i hyggligt bra längd som i och för sig är ljusblå, men den får duga. Känns bra att ha minskat lagret lite, om än minimalt.

Hittade även ett tyg som kan funka som foder (hittade till slut även gammalt mellanlägg som jag hoppas fortfarande går att använda).

Kan du gissa vad dessa skall användas till?

Det svåraste blir att göra plats för symaskinen, och så det där med tiden.