Så lika men ändå olika

Dottern och undertecknad har nu avslutat sin KAL. Revontuli-huivi-sjalarna är färdigstickade. Pga garnöverskott har vi stickat c:a ½ rapport större än vad beskrivningen säger. Jag vet inte vem som är stoltast, men det är nog jag – över dotterns sjal! Här går det att läsa vilket garn och vilka stickor vi använt.

, , ,

4 Responses to Så lika men ändå olika

 1. MammaPuhStickar 27 maj, 2008 at 10:50 #

  Vilket sammanträffande.Jag sitter själv i startgroparna för denna sjal och har planerat att gå förbi din affär på lunchen idag och köpa garn. Sjalarna är helt underbara.

 2. Johanne 27 maj, 2008 at 14:51 #

  Jättefina båda två! Otroligt snygga tillsammans också.
  Förstår att du är stolt, Maria.

 3. Garnängeln 27 maj, 2008 at 17:00 #

  Det var det vackraste jag sett på länge!
  Kramizar Garnängeln

 4. Sanna 28 maj, 2008 at 06:05 #

  otroligt fina båda två! Har sjalen på min göra lista någon gång i framtiden.