Shopping ”over there”

Det var en hel del böcker och tidningar som fick följa med hem över Atlanten. Hittade både gammalt och nytt samt en japansk bokhandel…det var verkligen svårt att välja bort dem som jag inte kunde ta med hem. Har även bläddrat i en del böcker som jag INTE behöver köpa.

Jag bara ÄLSKAR Barnes & Noble – de har ett livsfarligt utbud av stick- & virkböcker…vore en dröm att ha en motsvarighet här i Sverige.

Även lite garn fick följa med hem. Mest sockgarner och lite sjalgarner då det var SÅÅÅ svårt att välja då jag inte hade något planerat projekt att handla till. Det var helt ljuvligt att få klämma och känna på alla de garner som man bara hört talas om…Koigu, Lornas lace, Habu’s alla läckra kvalitéer.

Kunde inte låta bli att köpa stickor och virknål med lyse i toppen:-).

Det bästa återstår dock…paketet som är på väg från LaLana , Taos, New Mexico…kommer förhoppningsvis före midsommar med växtfärgat…handspunnet….

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

10 kommentarer

 1. Välkommen hem, Maria. Alla dina böcker ser roliga ut och garnet, så spännande att vänta paket också.
  Det går jättebra med min DaCapo (Hanne F) kofta, trots danskan.
  Ha en fortsatt skön sommar!

 2. Välkommen hem! Verkar som ni har haft det bra, sååå härligt. Ja, visst är Barnes & Noble bra. Jag gillar dem mycket. Hoppas att vi kan träffas snart. Om inte så ses vi i augusti.

 3. Nej lägg av nu blir jag faktiskt väldans avundsjuk! 😉
  Måste se till att ta mig till USA snart märker jag- härligt!

 4. Välkommen hem, hoppas du haft en bra resa.
  Jag ser fram emot en utvärdering av de självlysande stickorna, som flitig tåg/bussresenär tycker jag det vore oumbärligt 🙂
  Hälsningar
  Johanna

 5. Åhh… här är man avundsjuk så näsan blir blå! 🙂 Både över inköpen och själva resan!

  Tyvärr hindar min flygrädsla mig att någonsin besöka staterna… eller något annat land långs bort…

 6. Stickor med inbyggt lyse?! Jag säger ju det, vad har de inte hittat på over there?
  Verkar vara bra shopping iallafall 🙂

 7. Välkommen hem!
  Det där med lysande topp på stickor och virknål låter ju fantastiskt.Vilken fantastisk uppfinning,tänk om den kunde köpas här.

 8. De lysande stickorna har jag inte provat men virknålen funkade superbt.

  Ulricha, det kan absolut vara värt jobbet att övervinna flygrädslan för att få möjligheten att se allt det vi sett (garn & garnbutiker är bara en liten del). ”Jag kan flyga jag är inte rädd” Lycka till!

Kommentarer är stängda.