Stickade julklappar

Som slutprojekt i min utbildning på HV jobbade jag med att dekonstruera mönster.Projektet resulterade även i några stickade halskragar som mina döttrar blev mycket intresserade av, så jag stickade två av dem med tanke på dem. Helt oväntat sålde jag den ena och sedan har tiden gått.Lagom till jul fick jag beställning på en halskrage till, så nu blev det fart på stickmaskinen. Här ligger den färdig för leverans till Ljungsbro. Mönstrets ursprung är en isländsk stjärna.
Stickade även en ny till den ena av döttrarna med mönster inspirerat från hälsingetröjorna. Halskragarna fick bli julklappar.Mina goa tjejer iklädda sina halskragar,vovven Electra fick givetvis också vara med fast hon inte fick nån,hon är inte helt road av att vara fotomodell.

, ,

4 Responses to Stickade julklappar

 1. miastick 27 december, 2016 at 14:26 #

  Grymt snygga! Både bilder och döttrar, hund och halskragar 🙂

  • Maria 27 december, 2016 at 14:27 #

   Tack Mia 🙂

 2. Gunlög Israelsson 28 december, 2016 at 09:40 #

  Fantastiskt? Både mönstren och produktionen.

  • Maria 28 december, 2016 at 09:41 #

   Tack Gunlög 🙂