Stickbingo 2020/make9 2021

Förra årets stickbingo gick sådär, jag fallerade (inte helt oväntat) på mina gamla UFOn, det är alldeles för många som är alldeles för gamla, men det skall åtgärdas på annat sätt.
Endast 8 UFOrutor fick kryss så det blev endast 3 BINGOrader.
Låter mina UFOn vila (eller försöker sticka på dem ändå) och testar något annorlunda i år och gör en make9. Att bestämma projekt innan tycker jag är svårt, det dyker ju hela tiden upp så mycket nytt och spännande, både i och utanför mitt huvud, så jag fokuserar på garn som redan finns hemma. Jag har surfat runt lite i mitt garnlager och plockat ihop möjliga projekt, har även valt att ta med två nypåbörjade projekt.  Att göra såhär är inte något jag hittat på själv, kolla upp #makeninefromstash2021 på instagram så hittar du ett helt gäng (fanns även 2020). Det viktiga i mitt make9 inte projekten utan garnet, även om jag idag har idéer om den del av garnerna, skall jag för att få kryssa ha stickat klart något av det garn som finns på bilden.