12under12under2012, februari, före

Sommaren 2009 påbörjade jag 4 olika sockmuddar inspirerade av Bohus stickning.

2 sockpar (Audrey och Brigitte) blev färdigstickade, men så icke dessa (och Cameron)…det är bara en mudd. Mönstret har jag även använt till ett par vantar fast i en helt annan färgställning. Vill du också prova att sticka mina bohusinspirerade sockmuddar hittar du beskrivningarna i min Ravelryshop.

, , , ,

One Response to 12under12under2012, februari, före

  1. Astrid Smith 3 februari, 2012 at 08:47 #

    Å herre gud, säg att det där garnet är Arwetta mörkgrå (k03), och att du har lite över? Det verkar ha utgått överallt, och jag ha en halv strumpa kvar (skulle behöva 1/4 nystan). http://www.ravelry.com/projects/AstridSmith/pinked-socks

    Som du säkert förstår är jag givetvis beredd att betala för mig.