Ännu en Hanne

Jag har tidigare stickat fyra av Hanne Falkenbergs läckra modeller; Tweedie, Mermaid, Promenade och Plisse.

Det var ett tag sedan jag stickade dem, så nu är det dags igen (man kan bli lätt beroende av Hannes välarbetade beskrivningar med fina detaljer). Har precis påbörjat Blues som stickas i det nya garnet Day & Night. Garnet består av en tråd bomull och en tråd ull och är mycket trevligt att sticka i. Tyvärr är det tunnare än shetlandsgarnet så det går inte att använda till hennes gamla modeller. Garnet är Indigofärgat, så numer har jag blåa fingrar:-).

,

2 Responses to Ännu en Hanne

  1. Anonymous 28 mars, 2009 at 19:03 #

    Så vackra!” Allt kläder en skönhet”, sägs det.Och ditt sätt att bära dessa underbara skapelser och dina färger ger fullkomlig rättvisa till färgval.Jag blir så väldigt inspirerad av din blogg.Tack.Kram./Ella.

  2. Marias garnhändelser 29 mars, 2009 at 09:41 #

    Hej Ella!
    Tack för rar kommentar och jag tycker att det är så roligt att jag lyckas inspirera dej!
    /maria