Dansa dico med mej, la la la la

Har kommit över 65 meter alldeles äkta polyesterdiscogarn, det är ett vackert (faktiskt) blålila nystan som väger 50 gram.

MEN hur kommer det bäst till sin rätt i discotakt i bästa SYTYCKanda? Den som kommer med det bästa förslaget får…..
Lämna ditt förslag som en kommentar på detta inlägg innan veckan är slut.
OCH
Tack för alla rara kommentarer gällande gårdagens tråkiga händelse, jag blir så glad:-)

10 kommentarer

 1. Hej! Kanske man kan tänka sig ett linne i matchande blå färg i typ bomull/lingarn och sedan sticka eller virka en smal sjalkrage (runt hela nacken) som räcker ner till magen. Två ”bollar” längst ner på sjalen som man sedan kan svänga i takt till YMCA eller någon annan raffig låt. Hälsningar från Umeå

 2. Jag föreslår en chic liten väska, med axelrem, att stoppa livsnödvändigheter i. Något som sitter kvar på sin plats när du slår dig lös i vild discodans.

  Eller varför inte som korta, ”axelvaddade” ärmar i en liten, annars enfärgad topp. Perfekt när du ska klä upp dig.

  Blir det garn över efter det kan du ju sticka till ett par matchande shorts och kanta med disco-garnet. Jag lovar, du kommer att glädja jättemånga människor! 😉

  Kärleksfulla (trots allt) hälsningar!

  /Annelie

 3. Hej! Det kanske kan bli en Boa till Babsan, fast då skulle du ha haft mitt rosa nystan. Vantar á la Grynet? Discodans har aldrig varit min passion, däremot stickade jag många gräsligheter i mohair på 80-talet, fast då tyckte jag att de var jättesnygga. Lycka till!

 4. Ska det vara 80-tal måste det ju bli ett par benvärmare! Vad tråkigt att du har haft ännu ett inbrott/försök. Minns så väl när mina föräldrar hade affär och det var inbrott, riktigt hemskt var det.

  tjingeling
  Evfa

 5. Jag skulle nog föreslå en sjal (hm, den var ny den…) eller kanske hellre en tub, de känns faktiskt lite hetare i vinter.

  Använd mohair ton-i-ton eller i kontrasterand färg och använd ”fluffpolyesterdiscogarnet” som effektgarn. Ett varv här och där.
  Tror det kan bli kanonsnyggt till kappan i vinter 🙂

  Lycka till, vad det nu må bli för snyggt!

 6. Själva garnet kommer nog bäst till sin rätt i fransar eller stora, släppta maskor men annars skrev ju någon om ärmar; lite fluffiga ärmar på ett blankt linne-tröja skulle väl vara disko.

  Eller en mycket smal sjal/snöre att vira ett varv runt halsen och sedan ha hängande.

 7. Jag skulle nog använda det som dekoration och sticka en kant runt en halsringning eller längst ned på ärmarna/ärmhålen på ett linne. Trevlig helg!

Kommentarer är stängda.