Del 7 ”extension”

Har stickat den sk förlängningen på ”Dem Fisher sin Fru”, inte så att jag tror att den egentligen behöver bli större utan mer för att jag tyckte att mönstret såg vackert ut. För den som gillar att räkna, kan jag berätta att varven nu är 861 maskor…
Jag har avslutat mittpartiet efter eget huvud (har ju varit snäll och gjort exakt efter mönstret SÅ länge).

, ,

4 Responses to Del 7 ”extension”

 1. Garnmoster 31 mars, 2008 at 14:01 #

  Fantastiskt vacker sjal. Jag antar att det inte är något du sitter och slöstickar framför TV:n.

 2. Linda 1 april, 2008 at 10:15 #

  Den ser ut att bli heeelt underbar tycker jag! Vilket jobb!

 3. Annela 1 april, 2008 at 14:33 #

  Otroligt vacker, men det ser komplicerat ut att göra.

 4. Marias garnhändelser 1 april, 2008 at 15:03 #

  Tack för komplimangerna:-).
  Jag har stickat ganska många sjalar så jag tycker inte att det är svårt att sticka efter diagram så detta är faktiskt min TV-stickning. Det händer att jag missar delar av programmen, men vad gör väl det?