Hög tid att provsticka

Har kommit så långt på Zizi att det blivit dags att byta färg och mönster. Av någon anledning känns det inte riktigt som om utseendet blir som jag tänkte när jag startade (för c:a ett år sedan). Min tanke var nog inte att storleksskilnaden på romberna skulle bli så stor som den ser ut att bli nu. Tror att jag får göra en provlapp, varven är så långa nu och det är bättre att repa c:a 20 varv än många fler om jag kommer på att mönstret borde sett annorlunda ut.

, ,

2 Responses to Hög tid att provsticka

  1. Gunilla 9 maj, 2008 at 13:09 #

    Trevligt mönster. Skulle kunna tänkta mig en sån sjal i ditt nyfärgade blåa garn.

  2. Marias garnhändelser 9 maj, 2008 at 16:17 #

    Tack Gunilla för peppande ord…ger uppmuntran inför provstickning och mönsterkonstruktion:-)