Kanske, kanske inte

När maskantalet blev över 800 maskade jag av.
RadiantAuraKlarOblockad Formen är kanske inte bäst, än…får se vad resultatet av blockningen blir.RadiantAuraKlarOblockadDetaljMånga har frågat hur jag ändrat beskrivningen och detta ser säkert helt obegripligt ut för den som inte har beskrivningen, det är det nästan även om man har en. Så här har jag börjat jag mina ”body row 2” (gör på motsvarande sätt i slutet):
[KFB,SB2]x5, KFB,K6,↑5,↓4, ↑4,K1, ↑4, ↓4
Tar gärna emot kommentarer och blir glad om du berättar hur du gör.

, ,

2 Responses to Kanske, kanske inte

  1. Elisabeth (Tant Thea) 12 april, 2016 at 17:52 #

    Jag blev superglad för beskrivningen. Nu kan jag i alla fall testa och se om jag vill fortsätta på min. Din blev jättefin. Räcker storleken? Mvh Elisabeth

    • Maria 13 april, 2016 at 06:52 #

      Lycka till Elisabeth! Den är bra i vidden, men jag kunde tänkt mej den lite djupare. Men jag gillar ju STORA sjalar 🙂