Kunde inte låta bli

att starta ett nytt sjalprojekt. Efter att ha stickat sjalen i mullbärssilke blev jag så sugen på att sticka en spetssjal i mullbärssilket (den observante kan se att knappnålarna har vackert lila huvud, present från kära vännen T).

Mönstret jag valt till sjalen är mitt egna mönster Lottie. När jag stickade den i handfärgad alpacka såg den ut så här.
Trädkramare:-)

,

3 Responses to Kunde inte låta bli

  1. toveb 16 juni, 2007 at 22:41 #

    Gillar mönstret starkt! Har du det i butiken? Mmmm…mulberry silk… 😉

  2. Marias garnhändelser 17 juni, 2007 at 10:14 #

    Hittade detta rombmönster för länge sedan och är också mycket förtjust i det…av någon anledning har jag dock svårt att memorera det så det är helt OK att sticka sjalen ännu en gång…beskrivning finns i butiken.

  3. Pia 17 juni, 2007 at 19:29 #

    Jättefin både i det färgade och det vita vackra garnet!