Kunde inte låta bli

Igår gick startskottet för Stephen Wests årliga MysterieKAL. Jag tvekade i det längsta, men kunde som vanligt inte låta bli. Man kan väl säga att jag föll för grupptrycket och att det brukar vara så himla kul. Detta blir faktiskt den 6:e av hans mysteriesjalar jag stickar, alla är samlade under samma etikett, Westknits Mystery Shawl så det är bara att scrolla neråt för att se vilka jag gjort tidigare och om du tycker att de blev bra.
På gårdagens Makeri 14 knitnight var vi 6 som började tillsammans, det kommer att gå att följa oss (och säkert fler) på instagram #mkal2022makeri14 och det finns en grupp på facebook där alla som hänger på mysteriet kan vara med.

Jag må säga att starten är annorlunda.

Jag stickar i ett tunt tweedgarn (bla Geilsk tweed men även andra fabrikat som jag inte minns vilka de är) från lagret. Är inte säker på att detta är det bästa garnvalet, vi får se hur det funkar. Det skall egentligen vara tre färger, den 1:a är ju lätt (beige) sedan får jag se om jag kan jobba med resten av färgerna på ett bra sätt eller om jag måste komplettera.