Nu har jag bestämt mej!

När sista ledtråden till Geilsk mysteriestickning kom, fastnade jag lite och visste inte hur jag skulle fortsätta. Sista ledtråden bildar en randig (eller enfärgad) 1/4-cirkel (här kan sjalen ses färdigstickad) och jag kunde inte bestämma mej hur jag skulle fortsätta…jag har hittills stickat randigt istället för enfärgat.
Nu har jag bestämt att fortsätta sticka en bit till innan jag börjar med sista delen, jag gillar ju STORA sjalar. Under tiden kan jag fortsätta att fundera på hur jag skall avsluta…enfärgat eller randigt och med vilken/vilka färger. Vad tycker du?

, ,

4 Responses to Nu har jag bestämt mej!

 1. Nilla 12 januari, 2017 at 14:28 #

  Jag skulle forsätta med samma mönster o färger i hela sjalen. Gillar inte sjalens fortsatta mönster.

  • Lone 13 januari, 2017 at 06:31 #

   Jag skulle fortsätta med ensfärgat, mörk plommomlila.

   • Maria 13 januari, 2017 at 08:22 #

    Tål att tänka på…

  • Maria 13 januari, 2017 at 08:22 #

   Det blev ju en lite oväntad tvist.