Ordning på oredan

har jag just nu i alla fall.

Efter ett snabbt besök på IKEA och lite röj hittar jag nu bland mina prylar och pågående projekt i stickhörnan. Det utopiska målet är kanske att det skall vara en box med projekt…fast jag är inte helt säker på om det är vettigt, då svämmar nog UFOkorgen i arbetsrummet över totalt (ingen idé till nytt foto där inte, status kvarstår).

Innan såg det ut såhär, och det var ändå en bra dag. Korgen, som inte ens syns på bilden, har dessutom spruckit och spritt extra ”natur” i garnet i månader.

One Response to Ordning på oredan

  1. Eva Hudin 26 augusti, 2012 at 14:00 #

    Kassar av olika modeller fylllda med garn och projekt och ufon – och så när man ska ha något av det vet man inte i vilken kasse. Så blir det till slut hur ofta jag än försöker hålla ordning :-/