Rejält med restgarn

Hade jag vetat att det skulle gå åt mindre än 50 g av varje färg (då räknar jag inte bottenfärgen) jag använde i Haukelikoftan när jag började hade jag nog använt färre färger, vilken tur att jag inte gjorde det.

HaukeliKoftanRestgarn1Nu har jag rejält med garnrester över.HaukeliKoftanRestgarn2

Kanske räcker det att göra något men det tillsammans med linet precis som jag tänkte när jag färgade en del av det….

2 kommentarer

  1. Du har ju många vackra färger att välja bland eller blanda med … Det blir säkert något fint någon gång. Själv är jag inne i slutfasen på en pläd av mormorsrutor. Jag hade också många restgarner när jag började så jag påbörjade TVÅ plädar samtidigt. Och det är kanske inte något jag rekommenderar, trodde i min enfald att jag på så vis skulle ha två plädar färdigt samtidigt. ´Men efter ett tag kändes det som inte någon någonsin skulle bli klar så då virkade jag bara vidare på den ena.

Kommentarer är stängda.