Spinner igen

Jag har börjat spinna igen. Jag har varit sugen länge, men i helgen tog jag mej äntligen tid att ta fram spinnrocken igen.

Upptäckte att jag slutade spinna mitt i ett projekt (2012, så det är länge sedan, det är tur att jag har en blog så att jag kan söka tillbaka) där jag planerat att spinna garn till en tröja eller annat större stickprojekt. Det blå är från en fiberklubb men då det inte räckte beslöt jag att tvinna ihop det med brunbeige (troligen BFL) och jag tror att det kan bli vackert när jag stickar…men de 300 g jag spunnit hittills räcker inte till en tröja i alla fall.

Kände dock att jag behövde öva innan jag fortsätter spinna till samma projekt så jag plockade andra fibrer som jag haft liggande (lika länge). Tänkte att grönt inte är min favoritfärg att sticka i så att de kunde vara bra att öva på (det gör inget om det inte blir bra). Jag hoppas att kunna spinna lite varje dag (jag är hemma) och komma i form till Tour de fleece 2023, det vore kul att delta där för första gången. Hur det går med den gröna ullen kan du följa på Instagram, varje dag jag har spunnit tänker jag göra ett inlägg.

Har redan hunnit spinna 2 dagar och det ser faktiskt helt ok ut, ullen var långfibrig och lättspunnen. Kan jag kan tvinna ihop det med någon annan färg så att det känns mindre grönt? Vilken färg skall jag välja då?