Vilt och vackert

Ägnande en kväll åt att virka med kära vännen Anna. Vi virkade utan ordning och struktur och det var otroligt befriande att inte räkna en enda maska. Jag vill lova att Annas projekt inte liknar mitt det minsta, varken vad det gäller färg eller form.

Jag blev så i gasen att jag missade att virka in trådarna, så det blir att fästa efteråt. Detta kommer att bli något, men än är det inte lätt att gissa vad;-) Kvällen var så inspirerande att det resulterade i en workshop som Anna kommer att hålla i butiken.

, ,

3 Responses to Vilt och vackert

 1. toveb 7 november, 2008 at 19:40 #

  Åh, det såg superkul ut. 🙂

 2. Marias garnhändelser 8 november, 2008 at 09:57 #

  Ja, Detta kan man bli helt besatt av…jag lovar!

 3. Anonymous 14 november, 2008 at 15:39 #

  Det där blir ju en mössa med 20-talssnitt, ser man ju lång väg!
  🙂