En snabbis i Köpenhamn

Mellan kursen i tvåändsstickning och sticksymposiet (mer om det när jag fått ordning på mina bilder) hann KM (som fotade lite mer) och undertecknad med en snabbvisit i Köpenhamn. Vi har inte varit där tillsammans på massor av år och aldrig åkt över bron. Även om visiten var kort han jag med några garnrelaterade butiksbesök;

Uldstedet (som jag ramlade på bara för att de flyttat – vilken tur!), där jag köpte Marianne Isagers nya bok och häftet Råt og Godt (där jag på stående fot förälskade mej i modellen Diesel), nu letar jag ”bara” efter en 20 cm delningsbar dragkedja i en passande färg.
Sommerfuglen, där jag inte köpte nåt! Måste vara världsrekord i oköp!
Wadils som jag aldrig hört talas om men som jag ramlade på bara för att den låg precis bredvid vårt hotell. Där fanns bland annat massor av trevligt Isländskt och Färöiskt garn och färdigstickat. Här hittade jag ett grönländskt ullgarn (som jag aldrig hört talas om), det känns som ett mellanting mellan Loopi & Sirri, härligt riktig ull mao. Garnet är producerat av Ficolana (hemsidan är inte så spännande, men där fanns en del gratisbeskrivningar). Tänka sig att det kan passa ypperligt till modellen Diesel…
Rasmilla, en butik som jag länge velat besöka då jag haft kontakt med ägarinna Sanne på nätet, hon visade sig vara lika rar i verkligheten. Här shoppade jag en hel del av hennes egna garner…det finns en idé…eller kanske flera…
Kolla in den härligt prickiga ringklockan till min cykel, den låter urhäftigt!

Den grönländska ullen är uppnystad och bara väntar på lediga stickor.