Snacka om utmaning….

Vad tänkte jag på när jag hoppade på Kamillas stickutmaning? Jo givetvis att man måste utmana sig själv för att komma nån vart. Första månaden visade sig vara en riktig utmaning, för det handlar om återbruk. Återbruk är inte riktigt min grej, inte när det gäller textilt skapande i alla fall…när det gäller möbler är det en helt annan sak, jag målar och klär om.

Nu har nästan hela januari gått och jag bara ojar mej…efter mycket grubblande har jag i alla fall tagit fram dessa tovade sockor som jag inte haft hjärta att göra mej av med. Mannen valde garn när vi var i USA, vi kollade att det var maskintvättbart (såg dock inte att det stod i kallt vatten – vilken ull kan man INTE tvätta i kallt vatten), jag stickade, mannen var nöjd…innan första tvätten. Nu har jag flera dag på mej att göra (eller i alla fall påbörja) nåt.