Sticka 5 olika sticktekniker på 5 kvällar

[unordered_list]Datum: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10
Klockan: 18.00 – 21.00
Plats: Birkagården, Karlbergsvägen 86, Stockholm
[/unordered_list][divider][box border=”full”]För dej som vill få lite ny inspiration i din stickning. Vi stickar en stickteknik per kväll;
Magiska ränder, en enkel och spännande teknik där ena sidan kan bli långrandig och den andra tvärrandig.
Blommiga ränder som kan stickas med slätstickning eller rätstickning emellan. Man kan välja om mellanrummet mellan blomränderna skall ha samma färg som blommorna eller inte.
Näverstickning, ett sticksätt som ger ett rutigt resultat och ser ut ungefär som flätat näver. Det ser ganska komplicerat ut att sticka näverstickning, men har man väl kommit på hur det fungerar är det istället nästan svårt att sluta…man vill bara sticka en ruta till.
Prickmönster, vem gillar inte prickar? Detta är ett roligt och lite annorlunda sätt att skapa stickat prickmönster. Prickmönstret stickas i minst två kontrasterande färger men man stickar endast med en färg i taget.
Krokodilfjäll, krokodilfjällsmönster har jag främst sett virkade, jag gillar att sticka och detta har blivit mitt sätt att komma fram till ett liknande resultat.
För att få utbyte av kursen bör du behärska räta och aviga maskor samt vara van att sticka runt med rundsticka eller strumpstickor.[/box]

[box type=”info” border=”full”]Anmälan görs till Birkagården.[/box]

[hr]