2 Stickcaféer på en dag

Varje tisdag mellan 13 & 15 är det stickcafé på Café Koppen i Fruängen med premiär igår. Vi var ett litet gäng, men hade trevligt och hoppas att vi skall växa.

Varannan tisdag klockan 18.30 är det stickcafé på Diselverkstan (här är man inne på 3:e året). Igår var det finbesök, Kerstin & Bosse berättade om sina värmlandsfår som de har i Nacka…en helt sagolik historia om hur det faktiskt funkar att bo mitt inne i Stickholm och ha nästan 30 får.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

5 kommentarer

 1. Fullt upp! 🙂
  Roligt att se att Kerstin och Bosse var där. De är fantastiska, liksom deras garn spunnet hos Wålstedts.
  Många hälsningar
  Lars

 2. Givetvis! Det glömde jag att skriva, de hade garn med sig, och mycket mindre med hem:).
  Mina härvor matchar ypperligt de jag hade tidigare.
  Snygga tvåändsstickade mössor hade de också…båda två.

 3. Har redan ”hört” minst en intresserad till för Koppen.
  Tur jag nöjde mig med det förmodligen, annars hade de väl inte haft något med hem….

 4. Åh, stickcafe i Fruängen låter härligt. Men tiden var inte lika härlig. Jobbar ju på dagarna. Hittills har jag passat på att slinka in på Fruängens bibliotek på lördagacafeet de anordnar varje månad.

Kommentarer är stängda.