Blir det ett par hotpants?

Tack för glada idéer om vad discogarnet kan bli:-). Gladast blev jag (skrattade länge) av tanken att se herr Asplund i ett par hotpants av blålila fluff. Kompletterar gärna med lite blålila handmålat sockgarn så att det säkert räcker att täcka det ädlaste. Maila mig din adress så kommer garnet.

Vi kommer alla bevaka din blogg för att se dej i resultatet. Kan kanske vara en perfekt paus i ”marzipanstickandet”.

3 kommentarer

 1. Oj! Inte förstod jag att man riskerade att träffas av en rekyl så här! Ja, nu återstår det att se om jag verkligen kan sticka… Det här kommer att kräva en hel del planering.
  Det blir i alla fall ett projekt med framgångsgaranti: med ett sådant plagg i ett sådant material kan man ju inte bli annat än kvällens clou.
  Du behöver inte skicka garnet – vi ses ju snart så jag kan ta det då!
  Fluffiga discokramar!

 2. Ha! Nu har jag kommit på något bra. Tror du fåret Åke vill ha ett par hotpants att stoltsera med i skyltfönstret? Det borde väl räcka till ett par i hans storlek? Och sedan är det bara att polera dansgolvet…

 3. *skrattar*
  Har valt helt rätt partner att dansa disco med:-)
  Den som inte blir skratt- och danslysten av Ivars idéer finns nog inte….ja, Åke kanske. Han såg lite sur ut vid förslaget, men han kanske mjuknar. Han är lite stel i discomusklerna.
  *skrattar*

Kommentarer är stängda.