Det finns hopp för våren

Fick ont i tumfilén (eller vad det nu heter) och trodde oroligt att orsaken var det intensiva virkandet, upptäckte till min glädje att det bara var att jag börjat cykla till jobbet så nu är äntligen alla stora delar färdigvirkade och det ser ut som om det kan bli en vårkappa.
Det är dags att bestämma hur delarna skall sammanfogas – virka eller sy och hur, skall det vara gröna (för att matcha knapparna) eller grå sammanfogningar. Risken är att det blir att göra provlappar för att testa olika varianter. Under tiden virkar jag smådelar (för jag har köpt mer garn).

1 kommentar

  1. Hoppas vi får se lite olika provlappar – och knapparna är otroligt fina!

    Det är tråkigt att du slutar med butiken, men förstås trevligt att den kommer att finnas kvar! Önskar att jag hade kunnat vara med på kaféet du hade nyligen, men det blir ju fler tillfällen att ses. Stor kram!

Kommentarer är stängda.