Det gick bra

Precis innan jag åkte till Gotland skickade jag iväg paketet till ”En kofta knappar”.

Det gick tydligen lite fort för när jag kom hem låg hälsningen som skulle legat i fortfarande på skrivbordet. Tur är att posten gjort sitt och att paketet ändå kom fram för jag hade tydligen inte ens skrivit avsändare.
Fort&fel:-)

2 kommentarer

  1. Hej Maria, Denna kommentar har tyvärr inget med ditt trevliga inlägg att göra. Jag ville bara fråga dig som håller på med garnfärgning och är kemist om du tror att det ”garnfärgnings kit” http://4.bp.blogspot.com/_TCxwzX5V7vQ/THqqb6sAdVI/AAAAAAAAEj0/UNdf_h9B7-o/s1600/b%C3%A5tklubbarnas+dag+008.jpg (bilden längst ner)som jag såg på en loppis igår är något att ha. Jag misstänker att det är miljöfarligt och inte rekommendabelt. Ordförande i båtklubben var en f d textillärare som hållit på med bl a textiltryck titta på det och sa också att en hel del såg ut att vara obrukbart.
    Hälsn/Gunilla T
    http://gunillasstickblogg.blogspot.com/

Kommentarer är stängda.