En tråd av glitter

Veckans discodans har gått som på slak glittertråd, mohairen vill åt ett håll, bandgarnet åt ett annat och glittertråden inte alls. Trodde detta var en snabb och enkel dans, men stickor 10 och en tunn och slipprig glittertråd kräver full koncentration samt att man håller reda på stegen. Under gårdagens dansVM kom jag tack vare min ihärdiga danscoach (vars vanliga tillrop är ”åh vad fint det blir”, ”är den färdig snart”, ”det där ser inte ut som min discosjal”, det senare när jag fuskar med annan dans) in i rytmen och det börjar likna något.

Coachen är dagen i ära iklädd äkta 70/80-talsmohair:-) som jag stickade på den tiden det begav sig…ser faktiskt helt OK ut fast den har många år på nacken. Garnet inhandlades på Stique, men beskrivningen hittar jag inte.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.