Fler nålar

Mitt trilskande Triggerfinger har nu fått sin kortisonspruta (och jag överlevde, nätt & jämnt, men ändå). Fick inget bokmärke, dock ett plåster så att jag har något att skryta med;-)

Läkaren lovade att jag skulle hata henne i ett dygn eller två (och rekommenderade alvedon + ipren), men sedan lovade hon att det skulle bli bättre….annars kan det bli en till….

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

5 kommentarer

  1. Åh, har du också ett triggerfinger! jag hoppas att ditt blir bra nu, och att mitt ger sig med hjälp av intensiv vila ett tag…

  2. Låter som en bra läkare. En undersköterska sa till mig när jag sprutade cortison i foten att jag skulle åka hem och ligga på soffan och äta chokladpraliner och så gör jag numera varje gång. Ett bra tips tycker jag 🙂

  3. Hej! Jag är själv en ivrig stickerska och har opererat 3 triggerfingrar med mycket gott resultat! Båda långfingrarna för 8 år sen och ena tummen förra året. Blev bra direkt efter det lilla ingreppet, även om stickningen fick vänta några veckor i smb med operation. Kortison är tillfällig lösning, vävnaden kan bli skör av det. Jag opererades av utmärkte dr Peter Låftman på Läkarhuset i Vällingby.

Kommentarer är stängda.