Fler UFOstickare

Det verkar som om det var fler än jag som har några UFO:n liggande, det känns bra att inte vara ensam:-).
Har lagt upp en lista på er som har bloggar och också verkar vara intresserade att få fart på era UFO:n till höger, hoppas det är OK. Tycker att det känns uppmuntrande att vi är fler och det blir lättare att uppmuntra varandra. Vill du inte vara med, hör bara av dej genom att kommentera detta inlägg så tar jag bort din blog. Känner du att du vill bli peppad i din UFOkamp och vara med, hör du av dej så lägger jag upp din blog med..
Och visst går det att hoppa på när som helst, här är det inte fråga om tävling utan peppning.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

14 kommentarer

 1. Så bra att du inspirerar andra att ta tag i sina ufo:n. Just nu har jag inga som har legat länge, men jag håller på med flera projekt samtidigt. Det räknas ju inte till ufo:n, men jag hejar på er andra.
  Maria

 2. Åhh, jag har massor med ufon som bordes tas om hand. Jag vill gärna vara med och det sätter dessutom lite press på mig att börja blogga igen.

 3. Via Medea havnet jeg her for dette hørtes ikke bare artig ut men og veldig fornuftig.
  Jeg er gjerne med på dette!
  Det er bare så med meg att jeg må ha flere ting og holde på med samtidlig men jeg har mye som har legat lenge. Jeg hopper på og så får jeg se hvordan det går.
  Da det er første gang jeg er her så skal jeg nå ta meg en liten tur rundt i bloggen din.

  Pernilla

 4. Jag tror att detta är precis rätt forum för mig, UFO-peppning. Just nu håller jag på med ett trevligt UFO, Adamas shawl i Malabrigo Lace, men jag har flera gedigna mer krävande UFOn liggande.

 5. Utmärkt idé! Hittar alltid orsaker att börja på nya saker och lägga bort gammalt, men nu ska det bli av! Har några sjalar som borde göras klara…. jag är gärna med!

 6. Jag vill också vara med! Du inspirerade inte bara till att ta tag i mina UFON utan också till att blogga vilket jag inte gjort på evigheter. Tack!

 7. En så bra idé! Vill gärna vara med och eftersom jag träffar Stick-Kine på stickcaféet varje vecka får vi inpirera varandra. Ska gå igenom och se vad jag har liggande.

Kommentarer är stängda.