Följetong i DN

När jag träffade Mia för ett tag sedan hade hon med sig sin magnifika manick.

Fotograferade den och skickade bild till NoN på DN.

De fick även kontakt med Marianne som tillverkat manicken.

Idag fanns till och med bild på huset där tillverkningen låg, ett härligt nedslag i vår historia.

Mia har lovat att jag får låna hennes PERFEKTa stoppapparat när jag behöver den, men jag skulle så himla gärna vilja ha en själv. Kommer att hålla korpgluggarna öppna på varje loppis jag besöker, men har du en till övers eller känner nån som har det är jag klart intresserad.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

3 kommentarer

  1. En sådan apparat har jag hemma efter min mamma, men ingen beskrivning. Nu vet jag hur den används, tack
    Hälsningar Helene

Kommentarer är stängda.