Full fart

Full fart var det på gårdagens stickafé i butiken! Högt i tak och så många trevliga besökare i alla åldrar att jag tyvärr inte hann prata ordentligt med alla. Kameran hann jag knappt heller med, några bilder blev det i alla fall. Observera speciellt den glada koftan som är stickad i kureyon sockgarn! Önskar att jag hade fotograferat fler av alla de fina stick- och virkprojekt jag såg.
Fler, och betydligt bättre, bilder tog KM.
Några glada stickerskor blev dessutom fotograferade för Tara, jag återkommer med mer information i detta ämne.
Speciellt tack till Findus som istället för att sticka underhöll/höll mej lugn medan jag redde ut den illvilliga gröna härvan till ett stickbart nystan.

4 kommentarer

  1. Tack själv!
    Sticka kan man göra när som helst och var som helst 😉
    Det var kul att träffa dig och uppdatera mig litet.

    Din kappa blev supersnygg!

Kommentarer är stängda.