Full fart

Full fart var det på gårdagens stickafé i butiken! Högt i tak och så många trevliga besökare i alla åldrar att jag tyvärr inte hann prata ordentligt med alla. Kameran hann jag knappt heller med, några bilder blev det i alla fall. Observera speciellt den glada koftan som är stickad i kureyon sockgarn! Önskar att jag hade fotograferat fler av alla de fina stick- och virkprojekt jag såg.
Fler, och betydligt bättre, bilder tog KM.
Några glada stickerskor blev dessutom fotograferade för Tara, jag återkommer med mer information i detta ämne.
Speciellt tack till Findus som istället för att sticka underhöll/höll mej lugn medan jag redde ut den illvilliga gröna härvan till ett stickbart nystan.

,

4 Responses to Full fart

 1. á Yeliqa 21 september, 2008 at 17:11 #

  Åh vad ni såg ut att ha haft det trevligt 🙂 Blir nog allt lite avis 😀

 2. Inger 21 september, 2008 at 23:47 #

  När är nästa stickcafe?vilken tid är det som gäller?

 3. Marias garnhändelser 22 september, 2008 at 14:02 #

  PRELIMINÄRT är snästa stickcafé 15/11, klockan 11-15.

 4. Satoko 23 september, 2008 at 09:11 #

  Tack själv!
  Sticka kan man göra när som helst och var som helst 😉
  Det var kul att träffa dig och uppdatera mig litet.

  Din kappa blev supersnygg!