Garnbutiker på Oahu

Även i (på?) Hawaii hittar en garnälskare garnbutiker. I Honolulu hittade jag den nyöppnade YarnStory som hade ett lite annorlunda sortiment och endast garn av naturmaterial (och det passar ju min smak). Här hittade jag lite oemotståndliga garner jag inte sett förut. Ett trevligt tweedgarn garn spunnet på Harrisville (som också spinner Jared Floods Shelter som jag blev så betagen av – måste väl vara ett gott tecken) och ett sockgarn från Cestari som är ett litet spinneri och som föder upp sina får själva (här undrar jag om jag inte var lite snål med inköpen). Dessutom hittade jag lite ull producerad på Hawaii – det är nog inte den vanligaste suveniren från Hawaii:-), skall bli spännande att spinna den. På andra sidan ön Oahu, i Kaneohe, besöktes Aloha Yarn. En mer traditionell amerikansk garnaffär, välsorterad och med härliga soffor för en soltrött familj:-).

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

1 kommentar

  1. Garnnördarnas paradis.Vilken lycka att finna garn som man aldrig sett och som ger en så positiva intryck .

Kommentarer är stängda.