Härlig karibisk semester

 

Har tillbringat en härlig och välbehövlig semester tillsammans med familjen.
Främsta syftet var att fira käraste maken (vars kommande bilder kommer vara av en helt annan klass än mina), men även att vila ut och njuta av omgivningen.
Mesta av tiden tillbringades på Beqiua som vi efter ett antal mellanlandningar nådde med detta söta lilla flygplan.Varje morgon vaknade vi till detta fantastiska skådespel.Vi såg en hel del smådjur (några bodde oönskat även inomhus) men sötast var nog dessa.Var även på utflykt till ögruppens huvudö, St Vincent, där vi bla såg vackra vattenfall,i huvudstaden Kingstown ramlade vi in i EN butik (det var inget shoppingläge precis) det visade sig vara en kombinerad diverse-kläd-tyg-garnaffär, men ni kan nog gissa att inte ett nystan följde med hem).

Vi hade misstolkat väderleksrapporten (eller så hde den helt enkelt bara fel) och trodde att vi skulle få betydligt mer regn än någon minut/dygn så jag packade med mig massor av handarbeten. Istället tillbringade jag (som brukar kalla mej norra Europas största badkruka) största tiden såhär, antingen i havet eller i poolen. Rapport om hur det gick med de handarbeten jag rörde kommer.