Helg i Halmstad

Tillbringade helgen hos en kompis i Halmstad, av någon anledning fastnade inte hon på bild, dock raringen taxen Max.

Vi besökte givetvis vävmässan där det fanns många fina utställningar och en hel del man kunde köpa.

Jag köpte garn från Yarns & Barns (både Ullrika i ett kit till sockor med intressant häl och Swen till en tröja), lördagsgodis från Aurinkokehrä (som förhoppningsvis skall passa ihop med garn jag tidigare köpt där), en liten bandgrind i neonfärgad plexi gjord efter en gammal förlaga och ett stort nystan lin som skall vävas in i en matta…när jag får tid över.

Vi vandrade stan runt och tittade på konst både ute och inne.

Avslutande med ett besök på Halmstads konstmuseum som plockat fram lite textilier från samlingarna, men det fanns även annat njutbart att titta på.

Jag bara älskar toagolvet av handgjord klinker, denna gång valde jag handikapptoaletten och fick en rejäl dos.