IGEN!

Såhär ser butikens dörr ut efter ett misslyckat inbrottsförsök. Är glad att jag skaffade dyrt laminatglas, men ledsen att det inte fick hålla längre efter förra gången🙁

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

28 kommentarer

 1. Men!!! Vad tråkigt!!! Ord kan inte uttrycka vad jag känner för dig och vad jag tycker om dessa personer som gör så här! #¤!%”#¤&”%&” helt enkelt.

 2. Jamen alltså! Varför?? Visserligen är det väl ett område med en del folk i behov av snabba pengar, men hur mycket tror dom det finns i en garnaffär?? Borde det inte finnas bättre ställen att ge sig på om man nu måste?!

 3. Man undrar hur folk är funtade igentligen,trodde dom att det skulle finnas saker att stjäla och sedan sälja vidare eller är det bara förstörelselusta. Så supertråkigt och du får väl betala dyr självrisk oxå.Dom skulle hamna bakom lås och bom.

 4. Extremt sticksugna tjuvar kanske… Nä, jag skojar bara, så fruktansvärt tråkigt, vad tänker dom sig få ut av att göra så här?????

 5. Åh nej! Nu föreslår jag att vi gör ett vaktchema. Vi sitter helt enkelt utanför på din bänk och stickar hela nätterna. I båtklubbarna är det obligatoriskt att ställa upp en natt per sommar. Det är förstås betydligt mysigara att ”patrullera” under en sommarnatt än att behöva vakta nu i oktober/november. Men tänkt så mycket vi kommer att få gjort!
  Jag är faktiskt lite allvarlig. Såhär får det inte fortgå!

 6. Inbrott igen, fy fan vilka dj-a idioter (ursäkta svordommen), hoppas att de inte fick med sig allt för mycket…

  Sen så hoppas jag att du är ok trots det inträffade.

 7. Men… IGEN!?!
  När jag var inne hos dig i somras så sade du att folk snodde stickade tröjor om du inte hängde dem högt, vilket jag tyckte var ytterst märkligt – hur mycket knark får man för en stickad tröja?
  Men uppenbarligen måste garnbranchen vara guldkantad! Någon annan anledning kan det ju inte finnas! Vilken affärsinnehavare lämnar en massa pengar i sin affär? Och vad får man för en härva garn på gatan? För att inte tala om hur skrymmande det måste vara att hantera!
  Jag känner med dig!

 8. Men nu får de väl ge sig!
  Det är ju inte klokt att ge sig på en garnaffär…
  Du ska ju inte behöva sätta galler i butiken, kan man tycka.
  Hoppas du orkar ta dig vidare.

 9. det är helt enkelt otroligt! det är avskyvärt helt enkelt!!!!
  jag hoppas innerligt att det var sista gången!!!

 10. Hej! Jag lovar att jag inte var i Stockholm vid den aktuella händelsen även om jag kan få panik när garnet tagit slut eller jag inte har någon stickning. Tur att det finns ICA butiker öppna på söndagar kl 21.30 när det blir akut. Det är alltid tråkigt när man drabbas, det känns som om någon klampar in i ens liv och bara förstör. Mina sympatier. Hälsningar från Umeå

 11. Fy sjutton va trist.
  Du får sätta galler för dörr och fönster.Vad sägs om att ha en insamlingsbössa vid disken,pengarna går till ett galler.Vi vill ju ha kvar både dej och din affär.Kram.

 12. Fy bubblan vad trist!!! Hoppas det löser sig, men Soilis förslag var bra att ha en insamlingsbössa till dörren. Och att folk har stulit hemstickade tröjor kännns ju helt sjukt…Lycka till. Knit on///Eldstickan

Kommentarer är stängda.