Inspirationshelg

Mannen och undertecknad har varit på turné i helgen. Bilen gick först till Uddevalla och har du vägarna förbi Bohuslän besök Bohusläns museum och se utställningen ”Bohus Stickning och stjärnorna”. Har du inte vägarna förbi så se till att få det;-). Utställningen är jättefin och otroligt inspirerande, jag blev så sugen på att sticka ytterligare en bohuströja (har tidigare stickat skogsmörkret), men lyckades inte bestämma mig för vilken. Solveig har tagit fram garn och mönster till flera nya modeller och alla finns att se på utställningen.

Den vackra bilden har mannen tagit och fler finns här.
På vägen hem passerade vi Östergötlande läns museum och för tredje gången fick jag se Britt-Marie Christofferssons alltid lika inspirerande utställning ”Stickning ett hantverk att utveckla” och där var även en trevlig utställning om Östergötlands ullspinneri. Man fick fotografera, men endast för enskilt bruk, så inga bilder…det är bara att åka dit!
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

1 kommentar

  1. Jag vill också sticka bohuströjor, men först måste jag komma igång med min gotlandströja. Imorgon ska jag till Hurtigs kl 17 och träffa Carin då hoppas jag att jag ska få lite gjort. I sommar har sticklusten inte riktigt infunnit sig. Tror att jag tappade lite sugen när jag inte kom underfund med de där From the Toe Up-sockorna.

Kommentarer är stängda.