Jag har fått post!

När jag kom hem idag efter en inspirerande dag på Nordiska museet låg ett spännande paket i brevlådan!

Ännu mer spännande blev det när jag såg de danska frimärkena.
Paketet kom från Vilma vars glada virkerier och annat jag kikat på många gånger.
I paketet låg fina blomknappar, ett lite gulligt broderi (är detta tecknet på att det är dags för mig att sätta igång och brodera, NU!) och världens minsta nystan i bästa färgerna och allt var inpackat i finaste lila silkespapper! Tack Vilma, jag blev jätteglad! Färgen på knapparna är perfekt och nu gäller det bara att hitta på bästa projektet till dem.

3 Responses to Jag har fått post!

 1. Maria 2 september, 2010 at 20:58 #

  Vilket mysigt paket! Sådant gör en så hjärtans glad. Njut medan du funderar på användningsområden.
  Kram!
  Maria

 2. Maria 2 september, 2010 at 20:58 #

  Vilket mysigt paket! Sådant gör en så hjärtans glad. Njut medan du funderar på användningsområden.
  Kram!
  Maria

 3. Vilma 3 september, 2010 at 00:17 #

  Hey Maria

  Hvor godt du blev glad for pakken jeg sendte dig :-)))

  KH Vilma