Jag har fått post!

När jag kom hem idag efter en inspirerande dag på Nordiska museet låg ett spännande paket i brevlådan!

Ännu mer spännande blev det när jag såg de danska frimärkena.
Paketet kom från Vilma vars glada virkerier och annat jag kikat på många gånger.
I paketet låg fina blomknappar, ett lite gulligt broderi (är detta tecknet på att det är dags för mig att sätta igång och brodera, NU!) och världens minsta nystan i bästa färgerna och allt var inpackat i finaste lila silkespapper! Tack Vilma, jag blev jätteglad! Färgen på knapparna är perfekt och nu gäller det bara att hitta på bästa projektet till dem.

3 kommentarer

  1. Vilket mysigt paket! Sådant gör en så hjärtans glad. Njut medan du funderar på användningsområden.
    Kram!
    Maria

  2. Vilket mysigt paket! Sådant gör en så hjärtans glad. Njut medan du funderar på användningsområden.
    Kram!
    Maria

Kommentarer är stängda.