Jag vet inte om jag vågar lyssna

det är ju ganska läskigt att höra sin egen röst (har starka minnen av när jag hörde min far på radio en gång när jag var barn)…men nu har jag varit med i min första podcast, det är Ann som intervjuat. Lyssna om du vågar, de tidigare inslagen av Anns pod är i alla fall bra och klart värda att lysnna på!
Bilden hon har använt påminner mig om att jag måste:
A) Åka till Rhinebeck oftare
B) Spinna mer
C) Träffa trevliga norskor oftare
För så härligt hög och speedad jag ser ut kan man väl inte bli av annat än sånt man röker, injicerar eller stoppar i sig i form av piller (och DET hoppar jag gärna över).

Denna bild är tagen på Coney Island när Ann, Marit och jag var i New York och på Rhinebeck, har många härliga minnen från den resan:-).

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

1 kommentar

Kommentarer är stängda.