Jag vill givetvis också

virka en döskallesjal. Tycker att det är lustigt att två olika beskrivningar dykt upp med så kort mellanrum, jag virkar efter denhär, den andra finns här. Vet inte om de skiljer på något sätt.

Jag virkar i det fantastiska handfärgade garnet Smooshy i den läskande färgen Rapberry Blaze inköpt i somras, han börja nysta redan i butiken men det blev inte det projekt jag planerat då (men det var det värt för nystmaskinen var fin:-)). Kommer att bli ett perfekt flygplansprojekt så nu får jag behärska mej och inte virka längre…men det kliar i fingrarna. det var ett tag sedan jag hade ett trevligt virkprojekt.

,

4 Responses to Jag vill givetvis också

 1. Medea 7 maj, 2013 at 10:52 #

  Jag kanske också får hänga på…
  Jag tror att det var Kungen och Majkis som gjorde mönstret från början och där är ögonen lösa och virkas fast. Det andra gjordes med utgång från det första men med förändringen att ögonen virkas med direkt = mindre antal trådar att fästa.
  Smooshy är ett fanatastiskt garn. Har några härvor i min samling också.

 2. Rät&Avig 7 maj, 2013 at 14:02 #

  Den är verkligen kul den där sjalen…det börjar klia lite i virkfingrarna :o)
  Och garnet/färgen är underbar, det hade jag aldrig kunnat motstå!
  /Ann-Britt

 3. Anna 8 maj, 2013 at 09:17 #

  Häfigt mönster! Tack för länken! Nu vet jag vad min kusin ska få i julklapp. 🙂

 4. Maja 9 maj, 2013 at 12:13 #

  Så kul mönster det där, har sett flera olika färger nu och jag blir riktigt sugen och göra en själv.

  http://www.stickorgarn.com