Lilla snigel akta dej

Hade en ”dag på stan” igår, och se vad jag hittade: Världens gulligaste måttband! Som bonus hade det även tum på baksidan!

Det jag inte lyckades shoppa var ny telefon. Många frågor kräver fortfarande svar. Samsung Galaxy eller iPhone 4? Vilket operativ, Android vs iOS? Och operatör, Telia eller 3? jag blir galen, hur välja?
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

9 kommentarer

  1. Vilket fint måttband, väcker klart ha-begär! 😉 Jag blev med i-phone i våras, och det hos 3, fick mycket bra helhetslösning så vi ringer gratis till varandra i familjen samt till hemnumret…värt att kolla upp 😉 Lycka till!

  2. Ojoj – jag vet en som gärna skulle låna den 🙂 Läcker!

    Min första fråga kring telefon är om man kan ringa på den, jag är nog fel person att rekommendera. Lycka till med shoppingen. Kram

  3. Så läckert måttband! Jag gillar dem som man kan dra ut och ”skicka” in igen. Detta får flera pluspoäng!
    Maria

  4. Også jeg sier som Johannes mann, iPhone. Leketøy mer enn en telefon, men VI TRENGER leketøy 😀

    Som for eksempel et målbånds-leketøy …

Kommentarer är stängda.