Många stygn blev det

Såhär såg det ut på min arbetsplats efter en hel kväll med nålbindning.

Trot eller ej men jag är faktiskt ganska nöjd, jag lyckades faktiskt börja alldeles själv:-) får se om det går när jag skall försöka själv hemma.
Än är jag ganska långt från målet som skulle kunna se ut såhär.
Mycket fokus på en mycket trevlig och inspirerande kväll, det var värt att trotsa snöstormen!
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

3 kommentarer

  1. Tänk att det var så många som kom igår trots snöyran….och vad duktiga vi var allihop. Hördes att ”Fröken Eva” blev litet överaskad. Nu har jag gjort en liten bit till under lunchen ska börja på den andra vanten och göra enligt ”regelboken” du vet två vantar samtidigt det är svårt att följa den regeln..i varje fall för mig. ha en jätteskön nålbinderihelg!

Kommentarer är stängda.