Många stygn blev det

Såhär såg det ut på min arbetsplats efter en hel kväll med nålbindning.

Trot eller ej men jag är faktiskt ganska nöjd, jag lyckades faktiskt börja alldeles själv:-) får se om det går när jag skall försöka själv hemma.
Än är jag ganska långt från målet som skulle kunna se ut såhär.
Mycket fokus på en mycket trevlig och inspirerande kväll, det var värt att trotsa snöstormen!

3 Responses to Många stygn blev det

  1. Hamrånge slöjdare 11 februari, 2011 at 12:02 #

    Det såg roligt ut. Jag tror att vi ska ha en kurs i detta vi också.

  2. Smycka 11 februari, 2011 at 12:18 #

    Å vilka fina vantar! Det förstår jag att det var värt en snöstorm. Väntar ivrigt på resultatet. =o)

  3. Pysselfarmor 11 februari, 2011 at 15:36 #

    Tänk att det var så många som kom igår trots snöyran….och vad duktiga vi var allihop. Hördes att ”Fröken Eva” blev litet överaskad. Nu har jag gjort en liten bit till under lunchen ska börja på den andra vanten och göra enligt ”regelboken” du vet två vantar samtidigt det är svårt att följa den regeln..i varje fall för mig. ha en jätteskön nålbinderihelg!