Mina julkalendrar

Jag vet att december kommer att bli en bra månad, för i år har jag 3 julkalendrar, 2 fådda och en som jag gjort själv.

Lakritskalendern har jag fått av KM, den skall jag njuta varje kväll i december, tillsammans med honom.
Den fina garnkalendern från Mooike har jag fått av Barbara som startat sitt färgande under året, det skall bli så spännande att se vilka färger hon färgat. Planen är att jag skall sticka en tröja, och att jag skall börja ikväll, på Mooikes digitala ”cast on party”. Det är inte bara garn som följer med kalendern, det är även stickbeskrivning, digital träff och en superfin projektpåse (som jag gissar att den mycket sykunniga Barbara sytt själv). Det var förresten i Mooikes garn jag stickade den vackra neonsockan till syfestivalen.
Garnkalendern jag gjort själv är den enda som har regler, här får jag inte öppna nästa lucka förrän jag behöver mer garn i stickningen (till kalendertights nummer 2), så den kan räcka länge, det verkar ju som det finns mycket som vill bli stickat på i min stickhörna (för jag hoppas även att hinna sticka på mina pågående projekt).

Jag är klart beredd att öppna första luckan (efter jobbet) har samlat Mooikes kalenderpaket och mina projektpåsar i min kalenderstickningskorg. Vad som är i paketen och hur det går med mitt kalenderstickande kommer den nyfikna kunna följa på instagram, dag för dag.