Nu i färg!

Ni som varit här förut har ju redan förstått att jag har svårt att göra som det står i beskrivningen. Det gäller även mina egna beskrivningar, trot eller ej.

Bara för att beskrivningen FÖRESLÅR stilrent svart/vitt med accent i rött kan man ju göra nåt helt annat, så jag har stickat muddarna till Hilma i massor av färger.

Den observante ser snabbt att de båda muddarna dessutom är olika. Samma färger men inte på samma ställen. Att göra på detta sätt är nog ett sätt för mej att göra revolt mot mej själv. Tidigare har allt varit i total symmetri, men så icke nu. För symmetrins skull pekar i alla fall flätorna åt olika håll, det känns väl skönt:-)

, , ,

5 Responses to Nu i färg!

 1. Anonymous 22 augusti, 2013 at 11:57 #

  Så bra det blir när du är modig!
  Elisabeth E.

 2. Annika GW 22 augusti, 2013 at 16:01 #

  Det blev ju väldigt snyggt med det oregelbundna och eget färgval tycker jag. Personligt, och det finns ingen risk att man missar att det är handgjort dessutom! / Annika

 3. heidi 22 augusti, 2013 at 18:20 #

  så fina dom blev med färg:)

  jag kan känna igen mig själv i dina problem att följa ett skrivet mönster:) jag ser mönster mera som en rekommendation att sticka på ett visst sätt, inte som något man måste följa slaviskt:)

  men det är ju olika vad man tycker:)

 4. Anonymous 22 augusti, 2013 at 19:11 #

  Älskar din blogg. Helt underbar. Blir så glad! Jättefina vantar 🙂

 5. Karin 22 augusti, 2013 at 20:19 #

  Supersnyggt och kul med lite ”crazy” färgval tycker jag, Karin