Nytt galet projekt

Måste börja med att tacka för alla rara kommentarer jag fått om min Aberlady, ser fram emot att få prova den när den är heltorr.
I våras hade en av mina kunder en helt underbar virkad sjal på sig. Den var virkad i supertunnt lin i massor av färger. Sedan dess har jag sökt efter det ultimata virkade motivet att använda i detta projekt, efter många provvirkningar har jag nu skapat mitt ”eget”. Jag virkar i dubbelt sytrådstunnt silke (Como 30 & Como 60) på virknål 2mm och motiven blir ett par centimeter stora (små). Jag har inte räknat ut många jag behöver (men det blir nog många). Detta blir min flygplansvirkning när jag skall ut & flyga på semestern (stickor är ju förbjudna, men virknål verkar man inte veta vad det är).

4 kommentarer

  1. Jättefina blommor! Den sjalen blir nog något slldeles extra.

    SAS tillåter även metallstickor på flyget nu. Det var flera som testade det när vi flög hem i söndags. T.o.m. sax gick igenom säkerhetskontrollen! Men det är säkert inte alla flygbolag som är lika generösa.

  2. Den sjalen kommer säkert att bli jättesöt.Virka med sytråd och tunn virknål.Hoppas du klarar dej från sår på vänster pekfinger.Ett utsatt ställe,men det vet du säkert redan.Ska bli spännande och se hur den växer.

Kommentarer är stängda.