Ordning på oredan

har jag just nu i alla fall.

Efter ett snabbt besök på IKEA och lite röj hittar jag nu bland mina prylar och pågående projekt i stickhörnan. Det utopiska målet är kanske att det skall vara en box med projekt…fast jag är inte helt säker på om det är vettigt, då svämmar nog UFOkorgen i arbetsrummet över totalt (ingen idé till nytt foto där inte, status kvarstår).

Innan såg det ut såhär, och det var ändå en bra dag. Korgen, som inte ens syns på bilden, har dessutom spruckit och spritt extra ”natur” i garnet i månader.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

1 kommentar

  1. Kassar av olika modeller fylllda med garn och projekt och ufon – och så när man ska ha något av det vet man inte i vilken kasse. Så blir det till slut hur ofta jag än försöker hålla ordning :-/

Kommentarer är stängda.